Personvernerklæring

Ved å benytte nettsiden Lørn.tech.no, aksepterer du at Lørn.tech behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Hva er personopplysninger?
Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.

Hvordan håndteres mine personopplysninger?
Det er foreløpig Technorocks AS som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).

Dette er personopplysningene vi behandler:
• Personopplysninger du registrerer når du oppretter bruker og når du oppdaterer din bruker eller melder deg på nyhetsbrev, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc. .
• Opplysninger i forbindelse event du melder deg på
• Opplysninger om hvilke sider du besøker og generell atferd på nettsiden. (Anonymisert)
• Informasjon via cookies

Hva brukes mine personopplysninger til?
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer.

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:
• For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto
• For å sende informasjon om prosjektet, event og læring
• For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg
• For å kunne analysere hvordan du benytter Lørn.tech.no , og hele tiden kunne forbedre nettsiden. 

Deler dere mine personopplysninger?
Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor teknisk support. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk

Hvor lagres mine personopplysninger?
Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS, men noen av våre leverandører har tekniske supporttjenester plassert utenfor EU/EØS. Ved bruk av disse supporttjenestene, vil en eventuell behandling av dine personopplysninger være regulert i henhold til EU/EØS standardkontrakt for overførsel til tredjeland eller annen godkjent overføringsmekanisme.

Hvordan kan jeg administrere mine personopplysninger?
Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du enten gjøre selv ved å melde deg ut av nyhtesbrev knappen nederst på alle epost, redigere din profilside inne på Lørn.tech.no  eller kontakte oss for å få hjelp. 

• Ønsker du melde deg ut fra vårt nyhetsbrev gjøres det her 
• Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette.
• Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Du vil motta informasjon fra oss hvis vi gjør korrigeringer eller sletter dine personopplysninger, eller hvis vi begrenser behandlingen.
• Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
• Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt. Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om det

Hvem har tilgang til personopplysningene?
Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

Hvor lenge lagrer vi data?
Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

Hvordan sikrers persondata?
Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

Informasjonskapsler
Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg. Du kan lese mer om Cookies her.

Opphavsrett
Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Lørn.tech

Kontaktinformasjon
Behandlingsansvarlig er

TECHNOROCKS AS
Lønnåsen 19A
1362 HOSLE

Har du spørsmål rundt dine personopplysninger,  kontakt oss på silvija.seres@technorocks.com